No candy

Tjopp. Idag fick man brev om gymnasiet. Jag kom in på mitt förstaval med 0 poängs marginal. Har 190 poäng (pruttdålikga poäng, JAG VET), precis som gränsen. Hade jag inte höjt mig i svenska och slöjd hade jag alltså inte kommit in och vart tvungen att gå på Ljunkan istället, vilket jag inte är så pepp på. Fick inge bra intryck av den skolan. Så sam sam @ Folkunga HERE I COME. Jag är redan nervös, haha. Men men, det är långt kvar så jag ska försöka att inte tänka på det nu.

Sen ska jag bara meddela er om att jag inte har ätit något godis idag. Inte chips heller för den delen. Woho... Hahah. Nu ska vi bara se om jag klarar hela dagen. HEJA HEJA!
Ska därimot laga mat nu, istället för att vräka i mig en fet skål med chips som jag alltid gör...

Jag och sömn, mja...

Jag är fortfarande pigg. Jag kan inte sova på nätterna, that's it. Så mycket skönare att sova på morgonen/dagen. Men nu funderar jag på att inte gå lägga mig alls. Om jag lägger mig kommer jag ju sova tills minst tre sen så... HUH! Jag är nog vaken.


HAPPSI DAPPSI KAPPSI MAPPSI.

Bli trött någon gång då

Jag borde sova men jag är skitpigg så det går ju inte!!...

01:48

Yo. Har spelat tvspel och kollat på tv hela kvällen. Körde lite Guitar hero som jag inte gjort på länge och sen Tony Hawk-spelet. Imorgon är det måndag - Ny vecka som jag ska försöka att inte sova bort.

Hm... Är rätt uttråkad nu. Är pigg så jag ska nog redigera några bilder.


Pusshej.

Fetma

Sådärja. Nu har jag hämtat min cykel. Den var alltså inte snodd. Puh, skönt. Köpte med mig en stor Marabou daim på vägen hem. Har köpt godis hela veckan vilket är skitdåligt. Ååååh. När i helvete ska jag skärpa mig? Det är varken bra för min bullihullimage eller för min ekonomi! Inte för mina lår heller för den delen. Ibland undrar jag verkligen vad jag tänker med. Varör gör jag ingenting åt det? Jag har inte och tänker inte visa mig i bikini innan kulan på magen är borta. Från och med imorrn ska jag äta mindre godis/chips. HAAAAHAAAAAA, lycka till... Nej men seriöst. Lite skärpning nu MIRRE!!!!!!

Hur seg får man bli?

Jag har inte kommit iväg ännu. Jag förstår inte varför jag alltid ska vara så grymt seg när jag ska iväg. DÅLIGT.

Söndag

Godmorgon. Vaknade för ett litet tag sen. Ska snart stoppa i mig lite frulle/lunch. Sen tar jag bussen till Resecentrum och kollar om min cykel är kvar som sagt. Är den kvar så får jag cykla hem med den sen, vilket jag inte är så pepp på. Dels för att jag är skittrött och har ont i huvudet men även för att det fuckin' regnar. Jaja, jag har väl inte så mycket mer på hjärtat idag så  hejsvejs.

Nudeltime

Nu såhär på kvällskvisten ska jag koka upp ett paket nudlar hade jag tänkt. Orkar inte sitta vid datorn så det blir nog tvn igen.

Leo

Såg precis klart på filmen "Leo". Jag trodde den skulle vara bättre med tanke på omdömet men mjae... Kändes mest som att alla bara dog och så var det ingenting mer med det? Handlingen var lite seg. Så den rekomenderar jag nog inte.
Klockan 21.15 börjar Tonårsliv på fyran. Får väl glutta på den filmen ett tag eftersom jag ändå inte orkar göra någonting annat ikväll. Huvudvärk sen igår isn't the shiat!

Sen kom jag på att min cykel står kvar i Resecentrum sen igår. Om den ens står kvar. Skulle inte bli förvånad ifall den var stulen, vilket den troligtvist är. Jaja, inget att bekymra sig över nu. Jag får ta bussen dit imorgon och kolla om den är kvar  för ikväll orkar jag som sagt inte gå utanför dörrn.

Dagens horoskop

Fiskarna 19/2-20/3
Du längtar efter nöjen, omväxling, en resa. Lördagen blir fin men inte riktigt så äventyrlig som du vill.

Det stämmer bra det.

Lördag

Tjollahopp. Det blir inge Motala idag. Hade tänkt möta Linnea där men jag vaknade för sent. Ack ack...

Stan och Norrköping

Måste tyvärr börja inlägget med att klaga. FYFAN VAD JAG HAR ONT I BENEN! Dom värker verkligen. Och fyfan vad jag är trött. Jamen sov då? -Nä jag orkar inte.

OK. Drog till stan med Olivia runt två idag. Jag var försenad som jag alltid brukar vara. Så det var ju inte direkt någon nyhet om man säger så. Strossade omkring där ett tag. Åt pommes och hade det allmänt chill helt enkelt. Klockan fyra drog vi ner till Resecentrum där Olga blev hämtad. Själv stannade jag kvar och köpte ett fritidskort (äntligen!) Blev ett snepp gladare när jag märkte att det gäller ända till augusti. Så nu ni blir det ut å åka... Fast dock efter 17.00 på vardagar, men vad gör det? Jag sover ju ändå till ca 14.00 så ja. Efter ca 40 minuters väntande tog jag pendeln till Norrköping där jag mötte Nadde. Vi åkte hem till Shima (som förövrigt hade världens skönaste mamma). Drack te och chillade. (chill chill chill, jag använder nog det ordet lite för mycket...) Sen blev det utgång. Kan väl sammanfatta kvällen såhär:
-Kulturkammaren.
-Fylla.
-Folkparken.
-Hemköp.
Ungefär så. Helt okej kväll. Kunde vart roligare. Men ja bättre än att sitta hemma och glo. Och sen tack Victoria som följde mig till pendeln sen hihi.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Jag funderar på att hitta någon att dra till Motala med, hur nu det ska gå...

Duktig Mirre

Woho, ttta vem som är uppe innan 12 idag då vavava! JAG :D Mohaha. Helt överlycklig. Nejvars men det har inte hänt på evigheter faktist... Blev väckt av mamma som kom in med frukost på sängen imorse. Tackitack morsan.

Happ happ! Nu ska jag fixa mig, sen blir det stan med Olga och sen åker jag till Norrköping som sagt.


PusseN^

Sova innan 01.00?

Var det inte jag som skulle lägga mig innan ett idag? Det sägs att jag är bra på att passa tider... Heheh.


Redigerar lite bilder nu. Ska dra mig prick 01.30!

Brorsan


Slänger in en helt okej bild på min broder.

Huvudvärk

Har ont i huvudet. Ikväll ska jag vända tillbaks dygnet litegranna. Ska lägga mig innan ett och stiga upp innan 12 imorgon! Good luck... Imorgon blir det ingen sitta-i-pjamas-hela-dagen-dag för då blir det först stan med Olivia en sväng. Efter det drar jag till Norrköping. Ska bli nice och träffa Nadde och Vicktoria. (om hon ska med?) Det var ett tag sen. Troligtvist fest på G!

Uttråkad tjej

Vaknade strax efter tre idag. Heja heja, bra att jag har vänt på dygnet som sagt... Min frukost/lunch blev pommes, bearnaisesås, grönsaker och en vegetarisk snitzel eller vad det var. Supergott iallafall. Nu har jag sjukt tråkigt. Emilia berättade nyss att hon åker till Cypern imorgon. Kul att alla bara drar då. Känns lite ensamt. UMGÅS MED MIG WTF!

Astrologi


Interesting!

Sen uppdatering som vanligt

Hoho. Blev en mycket mysig kväll hos Emilia. Hanne kom även lite senare. Nu sitter jag här som vanligt men jag ska nog stänga av snart och försöka sova. Hur nu det ska gå... Väntar nog ett litet tag till.

Fy druttan vad jag vill på festival. Daaaaaaamn it säger jag bara.

Ska snart till Emilia

Var i Ekholmen och postade brev foch tog ut pengar förut. Dagen har vart långtråkig som fan men snart ska jag iväg till Emilia och då blir det andra bullar hoppas jag.

Vänt lite på dygnet

Vaknade för ett litet tag sedan. Låg vaken till fyra inatt. Rätt ovärt. Gillar att jag aldrig går upp innan 12. Nja. Jaja, whatever. Idag vet jag inte vad som händer. Känner att jag behöver göra någonting. Ska börja med att hoppa in i duschen och fixa mig nu iallafall, sen får vi se.

Återkommer senare.

Städ-time

Idag blev jag väckt runt halv två. Var sjukt trött så gick och la mig i soffan och halvsov och glodde på tv ett tag. Har inte gjort något särskilt idag förutom att städat och spelat Alfapet på Blip.se, haha. Känns som att datorn tar över mitt lov. Men jag vetifan vad jag ska göra ju. Nästan alla är bortresta och snart åker många iväg på festival och jag är så himla sur på Hitler (mamma) för att hon håller på å gnäller om att det är farligt att campa där osv osv. Habla habla habla, ta dig i röven kärring.

Funderar på om jag ska ta en dusch och sedan fixa till mig lite och sen kanske gå ut en sväng... Vi får se.


Adjöken!

Bye bye gamla inlägg

Är ni förvånade över att jag har tagit bort alla mina inlägg? Nae, inte jag heller.  Jag tycker det är så skönt att rensa bort all gammal skit på någe vis. Dock kanske det händer lite väl ofta. Tog ju bort alla bilder på bdb i januari också. Jaja, vem bryr sig egentligen?
Har ingen design eller någonting på bloggen nu, men det kommer inom kort kan jag lova!

Klockan är snart fem på morgonen. Har spelat lite nördiga spel (Alfapet på Blip blandannat) med nörd-Anna inatt. Tidigare idag chillade jag mest och lagade Taco med mamma. Runt nio cyklade jag och Hanne till Tempo för att köpa godis. Mina dagar blir så gott som bortkastade på loven. Antingen sover jag bort dem (vilket händer allt för ofta) eller så spenderas dagen framför datorn helt enkelt. Det är på kvällen jag börjar leva... Och kanske natten. Gah, jag älskar nätter. Känns som att jag har nämt det några hundra gånger nu men... Stå ut!


Borde man kanske lägga sig nu och sova bort ännu en dag imorgon? Ja... Vi kör på det.
Natti!

RSS 2.0